Flyingmum

Flyingmum

Bemutatkozas

2022. augusztus 31. - flyingmum

Sziasztok

 

Hat itt vagyok. Ha nagyon gondolkodom, sem tudom megmondani,miota is tervezem,hogy belekezdek egy blogirasba. 
Erre legfokeppen azert ereztem kesztetest, mert rengeteg dolog kavarog a fejemben,amiket nagyon sokszor senkivel nem tudok megosztani. Ennek tobbek kozott az az oka, hogy a het nagy reszet itthon toltom.

Az itthon, az jelenleg Angliaban van. 11 eve koltoztunk ide. - Ha valakit zavar, amiert nem hasznalok ekezeteket, attol elnezest kerek, angol billentyuzet...  - 

2 lanyom van. Egy majdnem 7 eves illetve egy majdnem 4 eves. Ket mindenleben kanal,tipikusan minden megtalalhato bennuk,ami anno bennem es a hugomban megtalalhato volt. 
A nagyobb - makacs,akaratos,mindig az ove az utolso szo-kaliberu gyonyoru kislany. 
A kisebbik - bujos,egy fokkal nyugodtabb,o is eleg akaratos  egy kis hisztivel fuszerezve. 

Legfobb temam az lesz, mikent eljuk/elem meg a minden napokat, hogyan lehet boldogulni teljesen egyedul kulfoldon 2 gyerekkel illetve,hogy mik azok a dolgok amiktol teljesen el tudom dobni az agyamat es itt abban remenykedem,hogy esetleg tanacsokat kaphatok,meg tudjuk beszelni gyerekes temakkal kinek-mi valt be. 

Most ennyivel sajnos le is kell zarnom az elso posztot.

Nem sokara jon az elso gyerekesanya bejegyzes. 

' K '

 

A bejegyzés trackback címe:

https://flyingmum.blog.hu/api/trackback/id/tr6417920751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása